Zoeken

Na 16 maanden een korte update


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik iets op mijn blog heb geplaatst en dus vandaar deze nieuwe korte update.


In deze periode is er natuurlijk wel het een en ander gebeurt met ups en downs natuurlijk, en de corona tijd waarin we nu (nog steeds) leven.

Wat is er in die tijd allemaal de revue gepasseerd en hoe is de stand van zaken op dit moment zullen velen zich afvragen waar ik niet regelmatig contact mee heb en die alleen mijn blog volgen.


Ik zal bij het begin beginnen.


Allereerst heb ik mijn laatste controle gehad op 29 April 2021 met een positieve uitslag en is er nog steeds niets waar te nemen na 1 1/2 jaar geleden te zijn gestopt met immuuntherapie.

Normaliter zou ik nu om de 6 maanden een controle krijgen volgens protocol maar echter heb ik gevraagd of het om de 3 maanden kon blijven waarmee is ingestemd. dus vandaar deze controle in het NWZ in Alkmaar.We gaan weer even terug naar het begin van 2020 een heftig jaar waar van alles is gebeurt maar ik zal het kort houden.

In het begin van dat jaar ben ik gescheiden en had besloten om weer terug te verhuizen naar waar mijn roots lagen, Uden om wel te zijn.

Dus huis werd verkocht en op zoek naar wat anders in Uden wat gelukkig vrij snel ging, een mooie kleine woning in mijn oude buurt waar ik ben op gegroeid. Ik verhuisde net in de corona tijd (Uden was op dat moment de haard van de corona) .

Nou dus binnen blijven en afgezonderd zijn was niet zo een probleem, nog genoeg om handen ivm de verhuizing natuurlijk.

Na de 1e lockdown werd reizen nog steeds afgeraden maar echter eind september toch besloten om naar Turunc (Turkije) te gaan. En blij dat ik die keuze had gemaakt en een heerlijke en leuke tijd heb gehad met vrienden en bekenden aldaar.


Nadat ik terug kwam ging Nederland ook weer op slot nadat ik 3 dagen thuis was pfff, dacht wel eens was ik maar gebleven maar moest terug voor mijn controle dus dat was geen optie.

Ik had ook gevoel dat het daar veiliger en minder erg was als dat het hier was. But thats life.


Kortom een jaar wat eigenlijk voorbij vloog en voor ik het wist zat ik alweer in januari 2021. Verjaardag , controle en er kwam een woning voorbij in het centrum van Uden op een prachtige plaats.Een gerenoveerd pand van de vroegere Rabo bank wat is omgebouwd tot prachtige loft woningen waarvan deze met een prachtig uitzicht en een gigantisch dakterras (penthouse) en ik dus besloten had om hier voor te gaan.

Dus weer verhuisd met gelukkig hulp van mijn familie omdat mijn energie nog steeds niet is als voorheen en mede omdat ik nu al ruim een jaar niet meer sport.


Dit waren ruim16 maanden in een vogelvlucht tot op heden. op naar de volgende controle deze is nu in Oktober, dus nu wel gekozen voor 6 maanden later, en hopelijk nu op naar een mooie zomer met hopelijk wat meer vrijheden en mogelijkheden voor ons allen.

Mijn volgende blog verschijnt weer over 6 maanden indien er geen bijzondere zaken te vermelden zijn, of mocht er zich iets voor doen.


En ik sluit weer af met :

Elke minuut dat je je druk maakt om je verleden, gaat af van je toekomst.

437 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven